We are lätt the best!


Haft en mys kväll på terassen med våffler och en kopp te på terassen *mums* Du är bäst Joojo! <3



Mums...



Dagens middag, sjukt gott :)







Lugn lördag

Sitter i soffan och väntar på maten ska bli klar. Robin som lagar maten idag :) 3 rätters middag som står på schemat woohooo! Inte ofta man får det, tycker han kan smitta av det lite på sin bror. Sitter just nu med hans iPad och är lite smått förälskad i en sådan, enda nackdelen att man inte kan ha Microsoft Office i den och jag behöver ju ha det! Men kommer säkert i framtiden så det får vänta lite. Blir en lugn lördag idag, inte mkt ork i kroppen för att göra ngt. Satt på sjukan hela dagen igår...Drygt! Nu ska jag gå och äta och förhoppningsvis får jag behålla maten idag utan och spy upp det igen! Ha en bra lördag vänner! 
 
// Ciao

Nöjd

Det blev en Toyota avensis, riktigt snygg. Min första tanke var shit vad stor den är, var inte jätte impad först men när jag fick se back kameran så ändrade jag mig snabbt =) den var skön att köra. Får den om ca 10 dagar..åhhhh *längtar* Wohohoho...sen blir det aldrig mer en VOLVO! Det var Jocke som övertala mig till volvon förra året, sa att jag aldrig skulle köpa en volvo i hela mitt liv. Nog om bil snacket =)
 
Sitter och kollar på filmer från gran canaria, riktigt kul haha =) så kul vi hade på den resan, en av dem roligaste i mitt liv förutom Turkiet nu i somras. ÅHHH vad jag älskar att resa. det är livet! Blir sjuk om jag inte får resa 1-2 ggr/år!
 
Det var allt för mig, Godnatt!

Upp och nervänt

Woohoooo!
 
Just nu är jag hemma och är sjukskriven pga njurbäckeninflammation och har ont och det ända jag gör är att gå på dass 24/7..inget att rekommendera direkt. Ska kolla så dem inte har blivit skadade eftersom jag haft mkt problem med dem nu i år. Hoppas hoppas hoppas dem inte är skadade, återstå att se.
Sen har bilen gått i sönder, partikelfiltret så den ska lagas, sen ska vi göra av med den bilen innan något annat inträffar. Ska kolla på en Toyota avensis, helt ny =) SKIT SNYGG är den. Önskar att allt ska vända för oss snart, varit mkt motgångar i år för oss. Det enda roliga har varit vårt bröllop och resan till Turkiet och det väger upp det mesta iallafall! Det ena ger väl det andra, så jag hoppas på det =)
 
Tur man har fina vänner och sin familj, vill bara säga att JAG ÄLSKAR ER! <3<3<3
 
Denna bilen ska vi kolla på! =)

Längesedan

 
Har inte haft ork eller tid attt skriva i bloggen, så får göra en update!
 
Har jobbat mycket dem senaste veckorna och har inte haft över mkt tid och ork för annat. 
 
Gick hem från jobb imorse, har ont i min blåsa och springer på dass hela tiden..skit jobbigt =( ska till läkaren strax så får dem min skäl göra en utredning, trött på skiten NU!  
 
Började på bugg för några veckor sedan, riktigt skoj! Nu kan man stegen iallafall så man kan bugga satan när man går ut. Fick med mig Jocke också och han tyckte det var skit kul, vilket jag inte trodde. Han har alltid sagt att han inte kan dansa, men det kan han VISST det. Woohohoooo!!! 
 
Jocke gör lunch nu, sen blir det en dusch för att sedan sticka till Vårdcentralen. Sen ska jag VILA VILA VILA!! 
 
Jag och min älskling på Gran Canaria, satt och tänkte tillbaka på när vi var där i våras för att gifta oss! 
 
 
RSS 2.0