WTF

Åhhh men palla, först sitta i kö till jourcentralen i 1 timme och 10 min. Fick en snabb tid. Sen sitta och vänta nästan 1 timme på svaret..men ja AJ!
 
Jobbade hela dagen igår, var ganska pigg så blev att vi drog till Törringe  Lund spontant och det var skiiit kul woohoho =) Förfesten började med att Mange körde på en trotoar kant och fick punktering på däcket, fick byta till reservdäck. När det är gjort går lås bulten i sönder, så nu får han inte av reserv däcket..haha blev en lite dyrare kväll för hans del :D
 
Fina pojkar <3

Tjaooo

 
Shiiit vad veckan har gått fort, var ju precis helg och vi var ute och festade på björka loge, med ett roligt gäng. Måste ses snart igen <3 till er! 
 
Inte mått superbra under veckan, varit mega trött som vanligt. Ingen energi i kroppen alls. Typ gå och dö eller ngt känns det som. Fast idag har jag mått ovanligt bra, hjälpte med kortison sprayen jag fick igår eller vaccinations spray för näsan som Jocke sa till dem på apoteket..HAHAHAHAHA dog nästan av skratt. 
 
Näee om man skulle ta och gå och äta lite, egen gjord Fajita chicken. Sen är det fotboll på tv, men vet inte om jag pallar se det, vill sooova! 
 

Måndags mys

 
Just för tillfällets sitter jag i soffan och går igenom räkningar, som bara är sååå tråkigt. Precis ätit hemmalagad pizza..mums. Jocke som har lagat den, med lite hjälp av mig såklart =P 
 
Nu ska vi mysa i soffan till fotbollen. Wooho!

fredag fredag fredag..

God kväll!
 
Äntligen är man ledig i helgen efter att ha jobbat 14 dagar i sträck och lite till. Känner mig grym faktiskt. Har bara lust att sova hela helgen, eller ja hade kunnat sova ett helt år. Var hos läkaren häromdagen och jag har förstorad sköldkörtel, tror det är därför jag är så meeega trött. Trycker och har svårt att svälja, så blir röntgen för att se om det trycker på luftvägarna. Är så trött på att jag ska råka ut för allt skit, kan man bara inte få slippa allt?!?  
Jaja man ska inte klaga, finns dem som har det värre. Men ibland måste man bara. 
 
Jocke lagar Våffler, för jag var sugen på det. Han var snäll och offrade sig från taco suget. Han är snäll han, min älskling. Imorgon ska vi hjälpa mamma och sätta upp lite tavlor och sådant, sedan ska vi till frissan. Skulle egentligen till liseberg, men det blev inte av. Lite synd för hade sett fram emot det, men men det går fler tåg som sagt =))
 
 
Denna bilden på mig har min pappa ritat, fin va? Han var så duktig, saknar honom enormt <3<3<3

Vitaminer

Godmorgon världen!

Sitter ner 5 minuter och tar en paus. Är trött som vanligt, känns som jag aldrig sover. Dricker ett glas c-vitamin, kanske hjälper mot trötthet?? Ska iaf till doktorn idag så får dem utreda för det är inte normalt att vara så här trött.

Igår började jag och Jocke på bugg kurs FATTA vad kul det var. Jocke var as nervös innan vi började. Men när vi väl kommit igång var det inga problem. Han ville inte åka därifrån sen :) han sa först att han bara ville dansa med mig, men man bytar ju partner. Det gick bra iallafall :)

Nej nu är det back to work. Vi hörs!

Helgen

Har inte mkt att berätta om den precis. Har jobbat lördag och söndag, totalt 24 timmar. Så nu är jaag mer död än levande. Hade nog kunnat sova en vecka nu :) men nej den fortsätter med myycket jobb. Just nu sitter vi och tittar på X-factor. Imponerande vad vissa kan sjunga, speciellt kinesen idag. FATTA vilken röst...ojojojojoj! Woohohohooo..

Nej åter till televisionen! Hay o goodbye.







Åhhhh

Fyyy vad trött jag är, vill bara hem och sova. Längtar till denna dagen är slut. Tar en liten micropaus och dricker 1 glas D vitamin. Måste lagra lite inför vintern. Åter till arbetet. Ha en bra dag alla vänner!

Haj åh good bay

Rubriklös

 
Kom precis hem från Nova, varit en lång dag. Först jobb, sedan på möte för min huvudman, sedan dejt med Månsson och det var super trevligt, längesedan vi träffades. Kul prata gamla minnen =) Drack en caffe latte *muuums* och blev så klart lite shopping, ljuslyktor, schampoo dusch creme och en deo. Så jag är som sagt nöjd med dagen. Nu ska Jocke laga kvällsmat, egentligen för sent att äta. Men ibland blir det så bara. Och jag ska inte göra ett skit mer än sitta vid datorn, snegla framför tvn tills maten är klar. Sen är det godnatt och imorgon ska jag inte göra ett skit efter jobb. BARA VARA HEMMA! Lycka till :D 
 

Det var denna dagen

Godkväll!

Då var tisdagen över, den sämsta dagen på hela veckan. Verkligen hatar tisdagar. Har varit en helt ok dag. Mycket tankar som forsar i hjärnan givetvis, men allt löser sig. Mitt förra inlägg kanske lät lite dramatiskt, kanske värre än det är. Men för oss känns det klart jobbigt. Vill inte skriva vad det handlar om än, tycker J kan berätta det själv när han vill. Vissa vet säkert andra inte..och det är inte en mega stor grej, okej?

Har varit på möte idag, är förvaltare till en tjej här i Lund som jag jobbar med och just nu är det en del att stå i när det gäller det. Imorgon har jag en lång arbetsdag framför mig, 14 timmar åhhhh jag borde verkligen sova nu jaaa..godnatt mina kära vänner, vi hörs! Pöss

Början..

Tjena!
 
Har aldrig haft en blogg innan och har funderat på det länge att jag skulle skaffa en. Mest för min egen skull =) kan behöva skriva av sig ibland och det känner jag just nu då det varit en jobbig period, men sånt är livet.
Just nu fattar jag ingenting hur man ska göra, vill lägga in en egen bild på headern. Men hur gör man??? 
Detta är jag och min underbara man Jocke.
RSS 2.0