Tick Tack det var 2013

 
Tjao!
 
Blev bara så sugen på att börja skriva igen, har ju inte riktigt brytt mig om det i år. Tid har jag haft mer än väl, men inte ork. Vad har hänt 2013 då?
 
Absolut har det varit ett roligt år, har hittat på mkt roligheter. Framför allt i somras, träffat mkt vänner och gjort allt möjligt och det har verkligen känts som man har gjort något och njuit =) en av dem roligaste händelserna var min och Mattias 30 års fest, den kommer jag aldrig att glömma. Totalt blev vi 90 personer och det var superkul att så många kom. Synd man inte har en enda bild från festen bara. Kanske någon som har?
 
Har varit sjuk ganska mycket i år som dem flesta vet, vilket har varit jobbigt stundtals. Massa mediciner och man fick jobbiga biverkningar av det och gick upp 13 kg i vikt, det mesta var bara vätska som tur var. Skönt att det försvann fort när jag slutade med kortisonet. Är iallafall glad att jag är frisk nu och det var ju klart värt att ta dessa tabletter för att bli frisk, även om jag "hatade" dem då. Nu ser jag framemot ett 2014 och hoppas man slipper bli sjuk iaf. Tack till vänner och familj som har funnits där för mig <3 <3 <3
 
i Augusti var vi i Turket och det var super kul, var där med några vänner M1, M2 och Jenny. Skön vecka med massa sol och bad. Mycket shopping oxå givetvis. Hälsade såklart på våra turkiska vänner Kagan och Jacob samt Vedat. Vi åkte hem till Kagan och drack kaffe och snackade. Fin lägenhet hade dem, men inte alls den standarden som vi har hemma. Jag och Jocke älskar Turkiet, värmen folket och så klart våra vänner. Så roligt att träffas. 
 
Började träna intensivt efter vi kommit hem från resan och jag hade verkligen energi att göra det, känndes så bra efteråt, samt att jag rasade i vikt efter kortisonet. Pga att jag ätit kortison i 9 månader så har jag blivit skör i skelettet så jag fick 2 stress frakturer, ett i benet och ett i foten. Fick sluta träna och har inte gjort det på ett tag. Men den 7 januari ska jag börja ta tag i det igen =) dock inte så intensivt. 
 
Nu ska jag sluta tjatra och ska istället lägga upp lite bilder från året som gått.
 
Jag inlagd på sjukhuset
   
Jocke leker att han rider 
 
Söte Mattias ;)
 
Vår bröllopsdag 4/4
CleoPatra i Mårryd 
Jag i våras när jag är sjukskriven.
Mamma och fina Hugo <3
Min 30 års dag =)
Pyssel i lokalen inför festen
Magnus och Simon groggar
Söta =)
Herren på täppan =)
Gänget
Mys
Haha
Viloläge
Turkiet
En glad och en full eller bakfull? Haha ;)
Jag och Hugo =)
 
Ja det var några av årets bilder, har så klart en massa fler men orkar inte lägga upp mer nu! // Pöss
 
 
RSS 2.0