Sjukhus och Jul

 
God Jul eller fortsättning eller vad man ska säga?? Jag tillbringar min jul på sjukhuset, låter kul va?? Ehh nej, får verkligen säga att det kändes mkt märkligt att inte vara hemma på julafton och fira jul med sina nära och kära som alla andra. Själv ligger man och är sjuk och orkar knappt röra sig. Här finns inte allt för mycket att göra och nu längtar jag hem, men dröjer förmodligen några dagar till innan jag får komma hem. Dem proppar i mig massa mediciner och dropp. Hade underbara vänner här igår som kom och uppehöll mig några timmar så dagen gick lite fortare =)  tidningar, film, dator, godis, vindruvor..dagen räddad!
 
Nu ska jag åter gå till vilo läge mina vänner. 
 
Ha det najs! 

Kan det aldrig sluta??

Är sjuk, mår inte bra så är det med det. 1 månad fick man vara frisk. Tack för det iallafall. Var hos doktorn idag och mina njur värden var sämre och jag är uttorkad, hur det nu har blivit det, vet jag inte. Ska dit igen på tisdag så får vi se hur det är då! 2012 är det sämsta året som varit på länge. Nästa år måste bli bättre fanimej :) Lite får man väl bek Ikväll skulle vi egentligen till Helsingborg på julgalan men blir inget för min del. Mamma och hennes gospel kör ska uppträda där och sen olika artister som Loreen, Danny och Lasse Berghagen. Hmm vilken blandning? Haha jaja hoppas ni får det kul ändån Mamma och gänget :) Blir en lugn helg för övrigt! Vila vila och försöka äta och dricka så man blir människa igen :)

Heiidoo!

Helgen

Söndag kväll, känns som det är söndag hela tiden. Shit vad detta året gått fort.

Mange och Jocke håller på att fota fälgarna som ska säljas på blocket. Och jag sitter och degar i soffan med mina zoo apor :)

I fredags var vi på jul fest med jobb på Lucys diner i lödde. Riktigt bra var det, Gary Lee Taylor gjorde Elvis och han var grymt lik och sjukt bra på att sjunga. Igår jobba jag hela dagen, gick rätt fort faktiskt. Sedan kom man hem till folket som satt och förfesta så var bara till att joina :) hade grymt kul igår så tack till er alla vänner. Damstorp var lika roligt givetvis wohohoho och idag har man bara segat på soffan :) jobb imorgon och det blir en hård arbetsvecka, men man är ju van!

Ciao folks!
RSS 2.0